logo TTV Valkenswaard

Weer nipte zege Heren TTV Valkenswaard

Voor de derde keer op een rij hebben de tafeltennis heren van TTV Valkenswaard een nipte 6-4 overwinning geboekt. Uit in Tilburg werd middenmoter Tios’51 geklopt. De dit seizoen op dreef zijnde Erwin Duivis wist ook nu ongeslagen te blijven terwijl Ronald Grijseels enkel zijn meerdere moest erkennen in een goed spelende Rick Schulten. Samen wisten beide heren ook het dubbelspel eenvoudig naar zich toe te trekken. Voor Patrick van Moll werd het een vreemde avond waarin hij mede door materiaal pech zijn eerste wedstrijd verloor en op moest geven voor de overige wedstrijden.  De heren staan door deze overwinning wel bovenaan al is de marge met de nummer 2 klein.

FOTO 1.jpg

NIPTE NEDERLAAG JEUGD 1 BIJ DEBUUT LANDELIJK

Tegen titelkandidaat 't Belke uit het Limburgse Tegelen heeft TTV Valkenswaard een 4-6 nederlaag geleden. De sleutelwedstrijden waren die tegen de tweede speler van ’t Belke, Bjorn van den Munckhof. Tim van Veenendaal won met 3-0, met wel nipt in elke set. Lars van Veenendaal speelde een prima wedstrijd, en kwam tot 9-9 in de 5e game, maar verloor helaas met 9-11. Ook Suze Dijk, die debuteerde voor Valkenswaard, kwam tot een beslissende 5e game maar ook zij stond helaas aan het einde met lege handen. Einduitslag 4-6, maar in ieder geval alvast 4 punten voor de strijd om lijfsbehoud.

IMG_20190901_202040.jpg

Linda Cox, speelster en trainster van Tafeltennisvereniging Valkenswaard, is  Nederlands kampioen dubbel geworden bij de C-licenties. Met partner Femke Bulthuis won ze de eerste 3 wedstrijden gemakkelijk. De laatste wedstrijd was een spannende vijfsetter. In de laatste set namen de kampioenen in spe, een ruime voorsprong, welke ze niet meer af gaven.