Dat doe je als je via de website van deze partners iets koopt ………

Steun de club

Onze tafeltennisvereniging TTV-Valkenswaard heeft als doelstelling om haar leden te faciliteren om de sport ‘tafeltennis’ in lengte van jaren samen competitief, gezellig en sfeervol te kunnen beoefenen.  En dat kost geld! Op allerlei manieren zijn we daarom op jacht om te voorkomen, dat niet alleen inkomsten uit contributie moeten worden gehaald. Naast sponsoring is een nieuwe vorm van inkomsten ontstaan: het aangaan van overeenkomsten met z.g. affiliate of ‘verbonden’ partners. Daar zijn we volop mee bezig en we gaan hiermee door! Het is een betrouwbaar traject – het heeft zich al bewezen! Het werkt eenvoudig.

Wij vragen daarom aan jullie om eens goed na te denken, waarom, wat en bij wie jullie bepaalde producten en diensten kopen. Als jullie dat via onze (deze) website bij onderstaande websites (via een click) doen, dan wordt bij iedere aankoop bij dat bedrijf of instelling achter de website aan ons – TTV-Valkenswaard – een vergoeding berekend en aan het einde van de maand betaald. Die vergoeding stoppen wij dan in de clubkas om daar bestaande en nieuwe wensen mee in te vullen. Het kost je niets extra; je betaalt dezelfde prijs als zonder onze tussenkomst. Samen worden we er zeker beter van!

Dus gewoon doen!

Met vriendelijke groet,