Lid worden?

U bent van harte welkom bij TTV-Valkenswaard

Lid worden?

U heeft een goede route gevolgd. Wij heten u van harte welkom bij onze tafeltennisvereniging TTV-Valkenswaard. Wij nemen aan, dat u al een kijkje heeft genomen op onze mooie locatie in Valkenswaard. Zo niet, dan raden wij u aan om op korte termijn eens de sfeer te komen proeven. U kunt ook meteen een balletje komen slaan en wij schenken graag een kopje koffie of thee voor u.

Bent u resoluut en echt geinteresseerd: vul dan onderstaande formulier in. Na het versturen ervan zal onze secretaris zo snel mogelijk contact met u opnemen. Er zijn verschillende niveau’s van lidmaatschap bij onze vereniging.

Voor de actuele tarieven van het lidmaatschap klik hier

De contributie wordt per 2 maanden geincasseerd; hiervoor wordt uw toestemming gevraagd.

Mochten er nog vragen zijn, gelieve die dan gericht te melden bij 1 van de aanspreekpunten binnen het bestuur.

Met vriendelijke groet,
Bestuur TTV-Valkenswaard