Agenda

Trainingen, wedstrijden, toernooien, activiteiten en evenementen

Agenda

Onze vereniging TTV-Valkenswaard bestaat uit vele actieve mensen – jong en oud. Om iedereen de kans te geven in te zien, wat er zoal voor interessants is om daaraan ook actief te kunnen meedoen, wordt een uitgebreide speel-en activiteitenkalender bijgehouden. Naast trainingsmomenten, wedstrijden van NTTB (Jeugd en senioren) en TLE, worden ook alle belangrijke toernooien en kampioenschappen in Nederland bijgehouden.

Vanuit de interne organisatie van onze eigen vereniging, willen wij ook stimuleren, dat onze evenementen en activiteiten bekend worden gemaakt. Wij willen alles – maar dan ook alles – wat wij vanuit onze vereniging doen, bekend maken bij leden en ‘het grote publiek’. Wij willen goed en duidelijk, maar ook tijdig en gericht aanwezig zijn als het gaat over ‘ons beeld in de markt’.

Wat wij vragen aan onze leden moge duidelijk zijn. Meldt elke gebeurtenis (of event) waarvan je vindt, dat meerdere mensen dat moeten weten aan onze secretaris via de contact pagina. Als dat event – namens het bestuur van TTV-Valkenswaard – op de agenda of in de kalender mag, dan wordt dat zo snel mogelijk geplaatst. Als voorbeelden kunnen gelden: onze kaartavonden, wandeltochten, Algemene Ledenvergadering, het ‘grote tafel toernooi’, nieuwjaarsborrel, carnavalsmiddag, ontmoetingen met 55+ teams uit de omgeving, huifkarrentocht, TTV-wijnavonden van Cobi, jeugdbowling en kampioensfeestjes.  Als we weten, wat er gebeurt, dan kunnen we daarop inspelen, de juiste inkopen doen en vrijwilligers vragen en inzetten.

“Samen feesten is samen organiseren”. Toch?

Met vriendelijke groet,
Bestuur TTV-Valkenswaard