Intern DUO-Toernooi  TTV-Valkenswaard kent verrassende winnaars.

Op zondag 11 december 2016 heeft bij onze vereniging – voor de eerste keer – een DUO-toernooi (jong met oud) plaats gevonden. Uitgangspunt hierbij was: een ‘junior’ speler en een ‘senior’ speler vormen samen een team (DUO). Ze spelen in een 6-kamp tegen andere DUO-teams. Hierbij speelt elke ‘junior’ een 6-kamp (best of 3); elke ‘senior’ een 6-kamp (best of 3) en ze spelen samen als dubbel een 6-kamp (best of 5). Elke speler speelt hierdoor dus 10 wedstrijden – met een max. speeltijd van 5 uren, aangevuld met 2 pauzes van een half uur. Het was een zeer spannende strijd!

Het DUO-toernooi kende een verrassende uitslag  (maar …. achteraf toch ook weer niet):

1. Teun Kanters (jr.) en Kevin van der Elst (sr.)
  2. Robin Smits (jr.) en Patrick van Moll (sr.)
  3. Marc Lammers (jr.) en Peter van der Sande (sr.)
  4. Roel van den Dries (jr.) en Jan Ridder (sr.)
  5. Thomas Couperus (jr.) en Henk van Dooren (sr.)
  6. Wout Huijnen (jr.) en Henk Huijnen (sr.)

Het was een perfect georganiseerd toernooi – volgend jaar (2017) gaan we het grootser aanpakken!