Nominaties Sportgala 2017

Dit bericht is ontvangen vanuit de organisatie Sportgala Valkenswaard 2017.

Via deze weg willen wij uw vereniging, tafeltennisvereniging (TTV) Valkenswaard, van harte feliciteren met de nominaties van de volgende teams en het volgende lid: Junioren 1e klasse, tweede en derde juniorenteam. Daarnaast is Anna Peters genomineerd vanwege haar titel: Nederlands Kampioen Tafeltennis onder 11 jaar en winnares Internationaux de Jeunes de Namur.

Deze kampioenen zijn genomineerd voor het Sportgala Valkenswaard 2017. Door deze nominaties komen zij terecht in de Eregalerij en maken zij kans om Jeugd Sportteam en Sportmeisje van het jaar 2016 te worden! 

Aan uw vereniging is de vraag of u deze nominatie door wilt communiceren naar de desbetreffende leden, en misschien ook via de sociale media of via uw website.  Wij hopen u, en uw genomineerde leden dan ook graag te zien bij het Sportgala Valkenswaard op vrijdag 20 januari 2017 in de Hofnar zodat wij samen deze prestaties kunnen eren!

Mocht er nog een kampioen missen van uw vereniging, dan kan deze nog steeds worden genomineerd via: http://www.valkenswaard.nl/sport

 Kaartjes voor het Sportgala kunnen voor maar €1,50-, worden gekocht bij de Hofnar of via het online verkooppunt van de Hofnar: http://www.hofnar.nl/voorstelling/?id=32608

 Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan horen wij dit graag van u!
Wij wensen u een sportief 2017!

 

X